‘’Rruga e Ekstremistit të Madh’’ mediat serbe për Albin Kurtin

Me formimin e qeverisë së re të Kosovës, Albin Kurti është ‘de facto’ kryeministër dhe mediat serbe kanë reaguar ashpër për këtë gjë.

Në një shkrim të Blic, Kurti përshkruhet si një ekstremist i madh i njohur që më parë për serbët me demontratat e ’97 kundër Millosheviç dhe lindjen e Partisë së tij Vetëvendosja me origjinë nga UÇK.

Po ashtu Blic.rs përmend arrestimet e shumta të Kurtit ndër vite që kanë si subjekt kryesor kryengritjet kundër Serbisë. Në shkrim thuhet se Kurti gjithë karrierën politike e ka trumbetuar në ndarjen e Kosovës nga Serbia, pavarësinë e saj dhe bashkimin me Shqipërinë.

18 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.