Voltana Ademi merr çmimin “Zonja që bën Shqipërinë” nga Albanian Exellence

Në një ceremoni të zhvilluar në kryeqytetin e Kosovës në Prishtinë, kryetarja e Bashkisë së Shkodrës ka marrë çmimin Zonja që bën Shqipërinë akorduar nga Albanian Exellence.

Bëhet fjalë për një platformë, e cila prej vitesh promovon dhe vlerëson gratë profesioniste, të cilat punojnë me vullnet të madh në fusha përktëse për zhvillimin e komunitetit dhe territorit ku jetojnë por jo vetëm por kontribuojnë vullnetarisht dhe sakrifikojnë.

Albanian Exellence është një grupim i madh, ndoshta më i madhi dhe i mirëorganizuari jashtë forumeve politike, duke dhënë shembullin se gratë nuk kanë nevojë për partitë politike apo thjesht “kuotat gjinore” për të spikatur me kontributin e tyre për shoqërinë. Albanian Exellence organizon aktivitete të shumta dhe pas tyre, përzgjedh për të vlerësuar zonjat më me shumë kontribute duke i akorduar edhe titullin “Zonja që bën Shqipërinë”
ShkodraWeb Media

550 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 12. Игра на выживание 2 сезон 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 серия все серии смотреть онлайн в хорошем качестве Игра На Выживание 2 Сезон
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Серия Все Серии Смотреть Онлайн В Хорошем Качестве

Leave a Reply

Your email address will not be published.