Janë shitur vetëm 20 biberonë gjithë vitin, Gjuzi ngre alarmin Kryeministri erdhi 5 minuta dhe iku, na jep llogari

Deputeti i opozitës së re Kujtim Gjuzi, ka ngritur sot në Kuvend shqetësimin e largimeve masive nga vendi, kryesisht të të rinjve. Gjuzi tha se me këto ritme të uljes së lindshmërisë vendi po shkon çdo ditë e më shumë drejt plakjes.

Po ashtu Gjuzi i bëri thirrje ministres së Ekonomisë dhe Financave Anila Denaj, që tiu jepen të gjitha paratë personave që kanë vuajtur dënime në burgjet e komunizmit

Kam një farmacist që më thotë se në Pogradec ka shitur vetëm 20 biberonë për të gjithë vitin, si do ja bëjmë? Kryeministri erdhi 5 minuta dhe iku, hajde zoti kryeministër dhe dëgjoji shqetësimet e opozitës. Ke 6 vite e gjysmë që nuk rrit pensionet, jep llogari ku i ke çuar lekët

Duhet zonja ministre që të mos i sorrollasni të përndjekurit politik, ata që janë gjallë duhet të marrin paratë, Xhevdet Pashai sorrollatet për tëmarrë 22 milion lekë të vjetra, ka bërë më shumë se 11 vite burg, pse nuk ia jepni paratë

E ndiej veten borxhli, ndaj rri çdo ditë në zyrat e kuvendit, dhe pres shqetësimet e dhjetra qytetarëve në ditë, këtë duhet të bëjnë dhe kolegët e mi u shpreh Gjuzi.

2 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 11. hello my lovely stopforumspam member

  What are the Types of Loans in Ohio depending on the purpose
  Specific purpose payday loans in Ohio. Funds received in debt may be spent only for a specific purpose specified in the loan agreement.
  Non-purpose loan. The debtor may spend the money received at his discretion.
  Most popular specific purpose payday loans in Ohio are:

  House loan. The most common, of course, is a mortgage when the purchased property acts as collateral for a loan. Sometimes a youth loan is issued, with lighter conditions for debtors. Still quite common is a housing loan that does not imply purchased housing in the form of collateral.
  Car loan – payday loans in Ohio to a car or similar vehicle. The key is often the purchased goods, making the terms of the loan better. Also, loan conditions are improved: car insurance, life and health insurance of the borrower, and receiving a salary to the account of the creditor bank.
  Land loan. To purchase a plot for construction or agricultural activities.
  Consumer. For purchases in modern supermarkets, equipment stores, you can take a personal loan right at the point of sale. Often, specialists located there can contact the bank and get a regular or fast payday loans. Borrowed funds automatically pay for the goods, and the consultant explains when and how to re-pay the debt.
  Educational loan. It is issued to students, as well as to applicants who have passed the competition, to pay for tuition at universities, colleges, etc.
  Broker loan. For the circulation of securities, payday loans in Ohio are issued to an exchange broker, se-curities are purchased securities.
  Others. Objectives not related to those listed, but agreed and approved by the creditor.

 12. hello my lovely stopforumspam member

  Welcome to Grosvenor Casinos, where you can play a wide range of casino games, from slots to poker, blackjack, and roulette! There’s something for everyone here – become a member of the casino to have the best of online casino gaming. Our Sportbook offers a range of sports betting odds and is available for pre event or in play bets 24/7 and 365 days of the year. Whether you’re here for football tournaments or the latest betting odds for horse racing, Tennis, Golf, Cricket and even Rugby Union, you are covered.