Kam frikë t’i çoj brenda nipin dhe mbesën! Çifti: Do rrimë jashtë sonte

Një çift që kishte dalë në rrugë nga frika e tërmetit u shpreh për Report Tv se frika është e madhe dhe do të vijojnë që të rrinë jashtë. “Lëkundjet i ndjemë por nuk zgjatën shumë. Po rrimë njëherë, por është edhe ftohtë. Frikë kemi nga tërmeti, nuk diskutohet, por edhe fiks pas dy muajve të atij të parit, ra tjetri”

Ndërsa një e moshuar me dy nipërit tha se “Kemi frikë që të flemë në shtëpi se nga tërmeti i parë na plasi gjysma e murit. Jemi më të sigurt jashtë, se brenda në këto momente. Jemi jashtë, na kanë premtuar por akoma.

Fëmijët janë të vegjël, mbesa dhe nipi që flenë me mua, nuk kam ku ti coj. Shtëpia është gati për të rënë se e dëmtoi tërmeti i parë. Ndoshta shteti nuk do të na lerë”.

20 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.