Thelllohet tragjedia, Kobe Bryant ishte vajzën 13 vjeçe në helikopter

Kobe Bryant, legjenda e baskebollit amerikan ka pësuar një aksident ajror, ku ka gjetur vdekjen e menjëhershme. Mediat vendase bëjnë me dije se tragjedia në familjen e Bryant është më e madhe, pasi bashkë me të ka humbur jetën dhe vazja e tij 13 vjeçare.

Më tej bëhet me dije se Bryant po udhëtonte me katër persona të tjerë, përfshirë vajzën ‘Gi Gi’ në helikopterin e tij privat kur u rrëzua, dhe të gjithë kanë mbetur të vdekur.

Lajmi është konfirmuar dhe nga autoritetet në Los Angelos, por ende nuk dihen shkaqet pse u rrëzua helikopteri. Nga ana tjetër dëshmitarët njoftuan se kishin dëgjuar motorin e helikopterit që rrëzohej përpara se të binte.

19 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.