Rama në zi, ndahet nga jeta basketbllisti i preferuar i Kryeminsitri

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, si një ish-basketbollist, ka shumë pasion këtë sport dhe gjithmonë e ka shprehur. Rama ka bërë dhe sakrifica për të parë nga afër të preferuarit e tij në NBA në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Pak vite më parë Rama u ul në arenën e Maimi, në rreshtin e parë dhe ndoqi nga afër një ndeshje bashketbolli. Një prej të prej basketbollistëve të Ramës ka qenë dhe Kobe Bryant, i cili ndërroi jetë sot në një aksident ajror.

Por Rama për të ndjekur nga afër Bryant dhe shokët e tij udhëtoi drejt SHBA-ve dhe sipas raportimeve në atë kohë ka paguar më shumë se 2000 dollarë për biletën. Rama këtë vizitë kërkoi ta mabnte të fshehtë, por ishte opozita që publikoi foto nga arena e Miami, ku Rama shihej në reshtin e parë.

21 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.