Nëna është mikja jote më e mirë

Dashuri, respekt, durim, mirësi. Lidhja midis nënës dhe vajzës është diçka e mrekullueshme, unike dhe e sinqertë. Nënat janë heroinat tona, ato janë gjithmonë aty për ne, 7 ditë në javë, 24 orë në ditë.

Nëse ato janë edhe mikeshat tona, atëherë mund të jenë “më të mirat” dhe asgjë dhe askush nuk mund ta ndryshojë këtë.

Ajo beson tek ju dhe ndonjëherë bën edhe më shumë se ju. Ajo është tifozja juaj numër një. Pavarësisht asaj që ju bëni në jetën tuaj, ajo gjithmonë do të jetë aty për t’ju mbështetur dhe për të zgjidhur dyshimet tuaja.

Kur keni nevojë për këshilla ose keni dyshime, nëna juaj është gjithmonë e gatshme t’ju japë mendimin e saj të ndershëm. Dhe e anasjellta. Ju mund t’i besoni njëra-tjetrës.

Një nënë dëshiron më të mirën për fëmijët e saj, kështu që ajo gjithmonë do të tregojë të vërtetën, edhe nëse ndonjëherë mund të jetë e pakëndshme.

Kur ju ndodh diçka e bukur, ju menjëherë do të dëshironit t’ia tregoni miqve ose familjes tuaj, por personi i parë që ju telefononi është gjithmonë ajo: nëna.

Të gjithë ne përjetojmë periudha të vështira dhe është pikërisht kur ju duhet të përballeni me një periudhë të tillë, që nëna juaj ju jep edhe më shumë dashuri, duke ju mësuar përsëri të doni veten dhe të kujdeseni për mendjen tuaj.

Nuk ka rëndësi se sa vjeç jeni, nëna juaj gjithmonë do të kujdeset për ju, duke ju dërguar mesazhe ose duke ju telefonuar disa herë në ditë vetëm për të zbuluar nëse jeni në rregull.

Kur diskutoni, gjithmonë përpiquni ta kuptoni mendimin e saj dhe ta respektoni atë, edhe nëse është i ndryshëm nga i juaji.

Ju kënaqeni duke qenë së bashku dhe duke kaluar kohë larg shtëpisë për t’u argëtuar, madje edhe me miqtë tuaj.

Edhe nëse jetoni larg ose jeni jashtë për arsye pune, nëna juaj është gjithmonë atje për ju. Ju gjithashtu mund ta telefononi atë natën vonë ose në një ditë të ngarkuar, por ajo gjithmonë do të gjejë kohë për ju dhe t’ju ndihmojë në rast nevoje.

Ndërsa vitet kalojnë, ju njiheni më mirë me njëra-tjetrën, kjo do t’ju bëjë edhe më të bashkuar dhe lidhja juaj do të jetë edhe më e çmuar. /meb.al/ KultPlus.com

38 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.