Një video është duke u përhapur në rrjetet sociale teksa një ‘Benz’ luksoz i bardhë bën drift para Komisariatit Nr.6 në Tiranë.

Duket se personi i cili ka zgjedhur të bëjë këtë veprim kërkon të sfidojë Policinë, e cila sa shihet në video nuk vepron.

Video është publikuar nga faqja e instagram ‘richkidstirana’ dhe përbri videos shkruan ‘Sipër shtetit’