Tre 21 Janarët sipas Ditmir Bushatit : I pari nderon, i dyti dhemb dhe i treti na turpëron

Ish ministri i Jashtëm i Shqipërisë Ditmir Bushati përmes një postimi në rrjetet sociale, ka kujtuar datën e sotme, 21 Janarin për 3 ngjarje sa të hidhura po aq edhe historike që kanë përshkruar kombin shqiptar.

Data e parë është ajo e 100 vjetorit të Kongresit të Lushnjes, që sipas Bushatit është një ngjarje që na nderon, dhe dëshmon maturinë e politikës dhe njerëzve të mençur.

Përkujtimorja e dytë lidhet me ndarjen nga jeta të Ibrahim Rugovës, i cili udhëhoqi rezistencën e shqiptarëve të Kosovës ndaj Serbisë, ndërsa e treta është pikërisht 21 Janari i 2011 që lidhet me vrasjen e katër protestuesve në Bulevard, dhe sipas Bushatit na turpëron sa kohë që drejtësia nuk është vendosur.

17 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.