Erdhi babi!

Oh, sa ndikojnë këto dy fjalë të thjeshta në ngritjen e disponimit të të gjithëve në shtëpi.

Erdh babi do të thotë që fëmija më i vogël fillon të hidhet poshtë e lart sapo të dëgjojë derën e garazhit duke u ngritur lart. Ai nuk mund të përmbajë gëzimin e tij për të parë personin e tij të preferuar.

Erdh babi do të thotë që fëmijët e mëdhenj ndalojnë atë çfarë po bëjnë dhe vrapojnë ta takojnë babin te dera, duke ndarë histori nga shkolla dhe duke bërë pyetje për detyrat e shtëpisë

Erdh babi do të thotë të ngrihem dhe ta përqafoj burrin tim. Jam shumë e lumtur që ai u kthye në shtëpi

Erdh babi do të thotë se ka edhe një tjetër të rritur në shtëpi

Erdh babi do të thotë edhe një palë duar tjera të rritura që mund të ndërrojnë pelena ose që mbushin një filxhan qumësht

Erdh babi do të thotë që mund ta pyes për ditën e tij dhe ti tregoj atij për timen

Erdh babi do të thotë që mund të gatuajmë darkën së bashku me njëri-tjetrin ose të pimë së bashku një gotë çaj rusi.

Erdh babi do të thotë të luftosh me fëmijët në dysheme ose të hedhësh topa nëpër shtëpi.

Erdhi babi sjell një jetë të re në ditët e gjata.

Erdhi babi është nga momentet më të preferuara të çdo dite të jetës sime.

Përktheu dhe përshtati Dr Jeton Zenuni

2 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 11. hello my lovely stopforumspam member

  What are the Types of Loans in Ohio depending on the purpose
  Specific purpose payday loans in Ohio. Funds received in debt may be spent only for a specific purpose specified in the loan agreement.
  Non-purpose loan. The debtor may spend the money received at his discretion.
  Most popular specific purpose payday loans in Ohio are:

  House loan. The most common, of course, is a mortgage when the purchased property acts as collateral for a loan. Sometimes a youth loan is issued, with lighter conditions for debtors. Still quite common is a housing loan that does not imply purchased housing in the form of collateral.
  Car loan – payday loans in Ohio to a car or similar vehicle. The key is often the purchased goods, making the terms of the loan better. Also, loan conditions are improved: car insurance, life and health insurance of the borrower, and receiving a salary to the account of the creditor bank.
  Land loan. To purchase a plot for construction or agricultural activities.
  Consumer. For purchases in modern supermarkets, equipment stores, you can take a personal loan right at the point of sale. Often, specialists located there can contact the bank and get a regular or fast payday loans. Borrowed funds automatically pay for the goods, and the consultant explains when and how to re-pay the debt.
  Educational loan. It is issued to students, as well as to applicants who have passed the competition, to pay for tuition at universities, colleges, etc.
  Broker loan. For the circulation of securities, payday loans in Ohio are issued to an exchange broker, se-curities are purchased securities.
  Others. Objectives not related to those listed, but agreed and approved by the creditor.