20 te vrare nga aksidentet ne Shkoder pergjate nje viti

Aksidentet kane vrare vetem vitin e shkuar 227 ndersa qindra te tjere jane plagosur, lenduar dhe gjymtuar.

Policia rrugore ka perpiluar nje harte te vendngjarjeve , dhe kryesojne Tirane, Durres, Fier per numrin me te larte te viktimave.

Ne Shkoder numerohen 20 viktima mes te cileve gra dhe te rinj. Akset me problematike mbeten ato nacionale , si Shkoder-Han i Hotit por dhe Shkoder-Bushat.

Shkak mbetet shpejtesia pertej normave te lejuara por edhe parakalime dhe kalime ne rruge dytesore ne menyre te parregullt nga motorcikletat apo kembesoret.

2 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.