A ka nje kthesë në marrëdhënien politike Rama-Bushati?

Në janar të 2019 Kuvendi me propozim të kryeministrit Rama shkarkoi nga detyra e Ministrit të Jashtëm, Ditmir Bushatin post që “de juro” e mori përsipër vetë kreu i qeverisë.

Por pas një viti mes përplasjesh dhe qëndrimesh të kundërta mes tyre, kryeministri Rama ka treguar se nuk e ka humbur konsideratën për ish-ministrin e tij të Jashtëm kur e ka caktuar si të dërguarin e tij të posaçëm në OSBE.

Drejtimi i Presidencës nga Shqipëria do të jetë impenjativ dhe në çdo takim ku kryeministri Rama do të mungojë, vendin e tij në krye të tryezës do ta ketë Ditmir Bushati.

Pozicioni i të dërguarit të posaçëm nuk është një post ekzistues në hierarkinë e OSBE-së, por me pëlqim të kryeministrit do të jetë pikërisht Ditmir Bushati ai që do të përcjellë qëndrimet e drejtuesit të organizates dhe reflekton qëndrimet e Shqipërisë në çdo takim ku Rama do të mungojë.

Ministri i Jashtëm në detyrë, Gent Cakaj do të vijojë punën e tij si ministër i jashtëm, ndërkohë që axhenda e OSBE-së i është besuar e gjitha ish-ministrit Bushati dhe ambasadorit të OSBE-së për Shqipërinë, Igli Hasani.

Emri i Bushatit është postuar edhe në faqen zyrtare të organizatës, duke kryesuar ekipin i cili do të drejtojë Presidencën shqiptare në të gjitha fushat ku do të përfshihet kryesimi i Shqipërisë.

Ky rikthim i besimit në drejtim të Ditmir Bushatit shënon edhe kthesën e parë të marrëdhënieve të tij politike me Edi Ramën. /abcnews.al

56 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.