Kryeministri Edi Rama pasi priti në një vizitë zyrtare në Kryeministri me komisionerin për Zgjerim të BE-së, Olivér Várhelyi.

Të dy së bashku kanë vizituar sot disa lagje të prekura nga tërmeti në Durrës.

Ndërsa Kreu i qeverisë njihte komisionerin me dëmet e shkaktuara nga tërmeti, dhe i bënte me dije zyrtarit se qeveria ka në plan që të ndërtojë në këtë qytet 1 ose dy lagje, ku do të vendosen familjet e prekurave, papritur Rama dëgjon se dikush i thërret në distancë.