Ministrja Shahini se ka mbajtur premtimin / Konviktet në Vlorë, Shkodër dhe Korçë ende pa përfunduar

Një nga pikat e ‘Paktit për Universitetin’ ishte se do të përmirësoheshin kushtet në konvikte.

Ministrja e Arsimit, Besa Shahini premtoi se godinat e konvikteve në Vlorë, Shkodër dhe Korçë do të rikostruktoroheshin brenda dhjetorit të vitit 2019.

Por a ka ndodhur kjo gjë? Sipas saj që shkruan ‘faktoje’ ministrja Besa Shahini nuk e ka mbajtur këtë premtim.

Si u tha dhe më lart rikontrukturimi i godinave të konvikteve duhet të kishte përfunduar brenda muajt dhjetor të vitit 2019, por edhe pse kanë kaluar dy javët e para të muajtit janar 2020 studentët ende nuk janë futur në konviktet, që duhet të ishin gati.

Mesa duket edhe një herë më shumë ‘Rilindja’ ka dhënë një premtim që nuk është mbajtur.

Kujtojmë këtu se shumë nga premtimet që u dhanë për ‘Paktin për Universitetin’ sipas studentëve nuk janë mbajtur.

17 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.