Nuk ia harron që e ‘spiunoi’ për ndërtim pa leje, 30-vjeçari nga arratia zihet me fqinjin dhe përfundon në spital

Në muajin dhjetor një 59-vjeçar nga Laçi denoncoi në polici për ndërtim për pa leje burrë e grua, fqinj të tij, për ndërtim pa leje.

Teksa çifti u procedua penalisht për ndërtim pa leje, njëri i shpallur në kërkim policor dhe gruaja në gjendje të lirë, burri, A.B 30 vjeç ditën e djeshme ka shkuar të sqarohet me fqinjin denoncues por e gjitha ka përfunduar në dhunë. A.B është konfliktuar fizikisht me P.Th 59-vjeç, por për pasoja ka mbetur vetë i lënduar dhe ndodhet në spitalin Rajonal të Shkodrës për ndihmë mjekësore

Tashmë, të dy janë të arrestuar, P. Th., 59 vjeç, për veprën penale “Plagosja e rëndë me dashje”, si dhe A. B., 30 vjeç, banues në Theth për veprat penale “Vetëgjyqësia” “Kanosja” dhe “Ndërtim i paligjshëm”.

27 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.