Modeli i flokëve në vitin 2002, Ronaldo: Ja pse e bëra!

Modeli i flokëve të Ronaldos në Botërorin e vitit 2002 ishte padyshim një ndër gjërat më të përfolura në atë kohë. Braziliani kishte lënë flokë vetëm në pjesën e përparme, duke i çuditur të gjithë. Kur kanë kaluar më shumë se 17 vite nga ajo kohë, Ronaldo ka zbuluar arsyen se pse zgjodhi pikërisht atë model të çuditshëm.

“Kisha një dëmtim në gju dhe të gjithë po flisnin për këtë. Vendosa të pres flokët dhe të lë vetëm një pjesë të vogël përpara. Shkova në stërvitja dhe të gjithë reaguan keq kur panë flokët. Të gjithë nisën të flisnin për flokët dhe e harruan krejtësisht dëmtimin. Unë isha më i qetë dhe i relaksuar. Nuk ndihesha krenar për modelin e flokëve, pasi ishte shumë i çuditshëm. Gjithsesi ishte rruga më e mirë për të larguar vëmendjen e të gjithëve nga dëmtimi.”

776 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 12. I’ve been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, casino online and I’m really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks 😀

1 Trackback / Pingback

 1. 2grieves

Leave a Reply

Your email address will not be published.