Incidenti me flamurin shqiptar, Mali i Zi tërhiqet dhe merr vendimin që kënaq palët

Qeveria e Malit të Zi aprovoi sot projektligjin për simbolet kombëtare, i cili është hartuar nga Ministri për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave, Mehmet Zenka.

Ky projektligj do të jetë në rend të ditës për miratim në seancën e parë të parlamentit. Kryetari i Komunës së Tuzit Nik Gjeloshaj tha për TV Boin se legjislacioni parashikon që flamuri shqiptar të përdoret lirshëm kudo që jetojnë shqiptarët.

Përdorimi i simboleve kombëtare garantohet edhe me ligjin aktual për simbole kombëtare, e gjithashtu edhe me Kushtetutë, por përdorimi i flamurit shqiptar është sanksionuar aktualisht përmes ligjit për rendin dhe qetësinë publike.

Rasti më i fundit i gjobitjes vetëm përse u përdor flamuri shqiptar ishte në Krajë, javën e kaluar. Përveç aprovimit të projektligjit për Simbolet Kombëtare, Qeveria ka kërkuar nga Ministria e Punëve të Brendshme që të paraqesë edhe projektligjin për ndryshimin e ligjit për rendin dhe qetësinë publike, i cili ishte miratuar nga Parlamenti malazez në vitin 2011.

©Copyright Gazeta SHQIP

24 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  10. PG SLOTเกมส์สล็อตออนไลน์เกมที่ได้รับความนิยมจากผู้เล่นทั่วโลกในตอนนี้ การเล่นสล็อตของคุณจะไม่น่าเบื่ออีกต่อไปด้วยความพิเศษของ PG SLOT ที่มีรูปแบบที่เล่นง่าย แตกง่ายแตกบ่อยที่สุด ด้วยเว็บไซต์?http://www.BEO777.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.